-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Как правилно да се грижите за косата си?

Как правилно да се грижите за косата си? С тези съвети, гарантираме, че косата Ви ще бъде по-защитена и хидратирана:

Измивайте косата си според типа коса:
Измивайте косата си с подходящ шампоан и балсам според типа й (суха, мазна, нормална). Избягвайте прекомерното измиване, което може да изсуши косата. Тук имаме перфектното решение за Вас. Открийте нашия ежедневен шампоан за коса – богат и луксозен продукт, създаден да балансира влагата и да предпазва Вашата коса. Този шампоан действа нежно, но ефективно, като почиства и хидратира косата, докато същевременно предоставя незаменима защита срещу екологични и топлинни щети.

Използване на подходящи продукти:
Избягвайте агресивните химикали! Изберете продукти за коса, които съответстват на специфичните й нужди. Например, ако имате тънка коса, изберете продукти, които придават обем. Опитайте нашите нови продукти – веган, без сулфати и парабени. Опаковките са 100% рециклируеми, защото ни е грижа за околната среда. И най-важното, всички наши продукти са етични и не са тествани върху животни. Създадени от професионалисти, за професионалисти и крайни клиенти, нашите продукти ще подобрят вашата ежедневна рутина и ще ви помогнат да постигнете перфектни резултати. Изберете професионална козметика Пелучи и сами се убедете в качеството!

Топла вода, но не гореща:
Измивайте косата си с топла вода, а не гореща, за да предотвратите изсушаването и повреждането на косъма.

Масаж на скалпа:
Правете нежен масаж на скалпа с върховете на пръстите си по време на измиване, за да подобрите циркулацията на кръвта и да насърчите растежа на косата.

Използване на топло защитни продукти:
Ако използвате уреди за оформяне на косата (като сешоар, преса или уред за къдрене), нанесете топло защитен спрей, за да предпазите косата си от топлотата. Въведете аргановото масло в рутина по грижа за косата си и се насладете на революционните му ползи. Можете да го нанесете върху влажна или суха коса, според вашите предпочитания. Когато се нанесе върху подсушена с кърпа коса, аргановото масло способства да намалите времето за сушене до 50%, осигурявайки бърз и ефективен резултат.

Подстригване на всякакви краища:
Редовно подстригвайте краищата на косата си, за да предотвратите разцепването и косъмите да изглеждат по-здрави.

Хидратация:
Използвайте интензивни балсами или маски за коса най-малко веднъж седмично, за да я подхраните и хидратирате. А с нашия ежедневен балсам може да го правите по-често! Нашата формула за ежедневен балсам е лека и ефективна, създадена за всеки тип коса. Това е перфектното средство за разплитане, което добавя блясък, правейки косата мека и лесна за управление. Но предимствата не спират тук – нашият балсам също така предпазва от термично увреждане и помага за премахване на статичното електричество, което означава, че вашият стайлинг ще изглежда по-гладко и по-професионално от всякога.

Подходяща четка и гребен:
Изберете четка или гребен, който е подходящ за Вашия тип коса, за да предотвратите нараняването й.

Защита от UV лъчи:
Ако излизате на слънце, използвайте продукти за коса с UV защита или носете шапка, за да предпазите косата си от вредните UV лъчи.

Следвайте тези съвети и избирайте продукти за грижа, които отговарят на Вашите конкретни нужди, за да запазите косата си здрава, красива и сияеща. Нашите продукти са подходящи за всеки тип коса, уверете се сами в това! Поръчайте онлайн сега!

Facebook
Email
LinkedIn

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.