-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Доставки и плащания

Всички поръчки, направени на онлайн магазин pellucci.bg се обработват и изпращат максимално бързо. По-голямата част от тях се доставят в рамките на няколко работни дни.

Какво трябва да знаете за доставката?

Вашите поръчки се изпращат с включена опция “преглед преди плащане”. Това ви позволява да проверите вашата поръчка за несъответствия или дефекти, получени по време на транспортиране. В случай, че имате забележки, можете да върнете поръчката.

Повредени продукти се заменят и доставят в рамките на 1-2 дни, като клиентът не поема никакви разходи. При сгрешен или липсващ продукт, такъв се изпраща на същия или следващия работен ден, като доставката е за наша сметка.

Цената за доставка зависи от теглото на продуктите, сумата на поръчката и типа доставка (до адрес или офис на куриер). Транспортните разходи се добавят към крайната сума. Приблизителната стойност на доставката е:

  • до офис на Speedy – 5 лв.
  • до офис на Еконт – 7 лв.
  • до адрес на клиента – 8-10 лв.

Справка за актуалните ценови политики на куриерите и подробна информация за цената на доставките можете да откриете на адрес https://www.econt.com/services/shipment-price (за Еконт) и https://speedy.bg/bg/standard-24-hours (за Спиди).

Важно:

  • Цените са в български левове и с добавен ДДС.
  • Доставки се извършват само в България.

Начини на плащане

Онлайн магазин pellucci.bg предоставя на своите клиенти два удобни начина за заплащане на поръчките:

  • По банков път. В този вариант сумата се заплаща предварително, след което се обработва и изпраща. Данните за банковата сметка получавате при финализиране на поръчката.

Чрез наложен платеж. В този случай заплащате сумата при получаване на пратката – директно на куриера. При нас заплатената сума пристига под формата на пощенски паричен превод.

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.