-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Кариери

Pellucci

⭐ТЪРСИМ НАШИТЕ НОВИ ЗВЕЗДИ⭐

Ако си амбициозен, искаш да се развиваш в сферата на красотата и имаш артистичен дух, стани част от Пелучи!

Търсим нови членове за нашето семейство за следните длъжности:

Фризьор (може и без опит);

Бръснар (може и без опит);

Маникюрист (може и без опит );

Търсим мотивирани и енергични фризьори, маникюристи и бръснари, които да се присъединят към нашия екип. Ние търсим кандидати с опит и без опит, но с голям интерес към професията и желание да научат нови умения и техники.

Предлагаме обучение от опитни професионалисти в сферата на красотата, които ще ви помогнат да се развиете като фризьор,маникюрист или бръснар. Ще ви предоставим също така необходимите консумативи и продукти за работа.

Присъединяването към нашия екип е възможност за учене и израстване във вълнуваща и динамична среда. Но ползите не спират до тук:

Конкурентна заплата | Гъвкаво работно време и 20 дни отпуск | Предлагат се бонуси и неограничени комисионни | Напълно платено обучение в нашата академия “Пелучи” | Участие в допълнителни надграждащи обучения;

Във връзка с това, търсим кандидати, които са готови да се ангажират с работата си, да се учат от опитните ни професионалисти и да развиват своите умения. Ще имате възможност да работите в уютна обстановка, която подкрепя творческите процеси, и да получите възнаграждение в съответствие със заплатите в сферата на красотата.

Ако искате да започнете кариера в сферата на красотата и да станете част от нашия екип, моля попълнете нашата анкетна карта или се свържете с нас за повече информация.

ОЧАКВАМЕ ВИ!0

София

Ботевград

или изпратете своето СВ на: [email protected]

Васил

"Благодарен съм че съм част от магията на PELLUCCI! Ходя на работа с истинско желание и се чувствам на ниво в обществото!"

Панка

"Чиста и приятна среда,колегите са млади талантливи и пъстри хора работното време преминава неусетно във приятни разговори"

Искрен

"Пет звезден салон мисля че това е достатъчно! Пелучи на три морета!"

Марио

"Работата е динамична, всеки ден е различен изпълнен с нови изживявания за мен и мойте клиенти!"

Денис

"Работата в салон 'Пелучи' е вълнуващо и обогатяващо изживяване, където всеки ден предлага нови възможности за творческо изразяване и професионално развитие."

Поля

"В салон 'Пелучи' всеки ден е възможност за растеж и творчество. Тук ценим страстта към красотата и иновациите. Ако искате да развивате своите умения в динамична и подкрепяща среда, 'Пелучи' е мястото за вас. Присъединете се към нашия екип и допринесете за нашата мисия да разкрасяваме света, един клиент наведнъж. Нека заедно постигнем величие!"

Жоро

"Да бъда фризьор в Пелучи е сбъдната мечта за мен. Имам възможността да правя това, което обичам, като същевременно помагам на хората да изглеждат и да се чувстват най-добре. Ако търсите първокласно фризьорско изживяване, придружено от приятелски настроен и компетентен персонал, нямам търпение да се видим в салона!"

Милен

"Откакто започнах работа в салон за красота "Пелучи", всеки ден е ново и вълнуващо предизвикателство. Тук намирам не само работа, но и място, където мога да изразя своето изкуство и страст към фризьорството. "

Асен

"Работата ми в "Пелучи" е не просто професия, а моята страст. От самото начало, когато стъпих в салона, усетих, че това място е различно. Атмосферата е толкова позитивна и вдъхновяваща, че всеки ден с нетърпение очаквам да дойда на работа."

Севи

"Клиентите на "Пелучи" са източник на вдъхновение. Всеки ден се срещам с различни хора, всеки със своя уникален стил и предпочитания. Работата ми ми позволява не само да преобразявам външния вид на хората, но и да докосвам животите им, като ги карам да се чувстват по-уверени и щастливи."

Нези

"За мен "Пелучи" не е просто място за работа, а място, където мога да бъда истински аз, да се развивам като професионалист и да допринасям за красотата и доброто настроение на хората."

Ваня

"Едно от нещата, които най-много ценя в "Пелучи", е подкрепящата и приятелска атмосфера. Моите колеги са станали мои близки приятели, с които споделяме идеи, съвети и много смях. Мениджърът на салона е изключително внимателен към нашите нужди и винаги търси начини да ни мотивира и да ни осигури най-добрата възможна среда за работа."

Рони

"Работата ми в салон "Пелучи" е приключение, което ме кара да ценя всяка минута от професионалния ми живот. Всеки ден, когато прекрачвам прага на салона, се потапям в свят на красота, изкуство и креативност. Като маникюристка, аз виждам всяка нокътна плочка като платно, готово за трансформация в шедьовър."Пелучи" не е просто място за работа, а място, където мога да бъда себе си и да изразявам своята страст към маникюра."

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.