-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Кариери

Pellucci

⭐ТЪРСИМ НАШИТЕ НОВИ ЗВЕЗДИ⭐

Ако си амбициозен, искаш да се развиваш в сферата на красотата и имаш артистичен дух, стани част от Пелучи!

Търсим нови членове за нашето семейство за следните длъжности:

Фризьор (може и без опит);

Бръснар (може и без опит);

Маникюрист (може и без опит );

Търсим мотивирани и енергични фризьори, маникюристи и бръснари, които да се присъединят към нашия екип. Ние търсим кандидати с опит и без опит, но с голям интерес към професията и желание да научат нови умения и техники.

Предлагаме обучение от опитни професионалисти в сферата на красотата, които ще ви помогнат да се развиете като фризьор,маникюрист или бръснар. Ще ви предоставим също така необходимите консумативи и продукти за работа.

Присъединяването към нашия екип е възможност за учене и израстване във вълнуваща и динамична среда. Но ползите не спират до тук:

Конкурентна заплата ;

Гъвкаво работно време и 28 дни отпуск ;

Предлагат се бонуси и неограничени комисионни ;

Напълно платено обучение в нашата академия “Пелучи” ;

Участие в допълнителни надграждащи обучения ;

Във връзка с това, търсим кандидати, които са готови да се ангажират с работата си, да се учат от опитните ни професионалисти и да развиват своите умения. Ще имате възможност да работите в уютна обстановка, която подкрепя творческите процеси, и да получите възнаграждение в съответствие със заплатите в сферата на красотата.

Ако искате да започнете кариера в сферата на красотата и да станете част от нашия екип, моля попълнете нашата анкетна карта или се свържете с нас за повече информация.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

София

Ботевград

или изпратете своето СВ на: [email protected]