-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Екип

ДЕНИС ДИМИТРОВ

Здравейте, казвам се Денис Димитров.
Занимавам се с фризьорство от 2017. Преминал съм обучения при водещи имена в българското коафьорство и чужбина. Работил съм за един от най-луксозните салони в България и за салон, и академия “Пелучи” като фризьор, лектор и мотиватор, също така съм арт директор и съосновател на академия “Пелучи”.

Академията е създадена да обучава качествени кадри за салоните за красота като цели да повиши качеството на предлаганите услуги и предостави на клиентите максимално изживяване на приемлива цена.

Мотото, което следваме е “Тук си специален”

Ние обучаваме кадри в следните професии:
-Фризьроство
-Бръснарство
-Маникюр / педикюр
-Грим
-Микроблейдинг
-Миглопластика

Нашите завършили успешно ученици имат възможност за реализация в нашата франчайз система или луксозни салони за красота в България.

Успешната реализация на нашите кадри е над 95%.

Ние предоставяме най-достъпното и бързо приложимо обучение за специалностите, които подготвяме, като те имат самочувствието и знанията да започнат веднага като специалисти в областа, за която са завършили.

За себе си мога да кажа, че съм горд и щастлив от факта, че имам такава силна амбиция, която никога не се изчерпва, и благодарение на нея постигам безупречните резултати, към които винаги съм се стремял. Старая се винаги да давам най-доброто от себе си, за да могат моите клиенти да почувстват, че получават най-доброто за тях. Когато те са щастливи, щастлив съм и аз!!!”.

ПОЛЯ ПЕШЕВА

За мен работата като маникюрист, миглостилист, гримьор и микроблейдинг артист е възможност да развия творческите си заложби и дух в професионална кариера!
За да отговоря на очакванията, на своите клиенти, редовно актуализирам уменията си, посещавайки майсторски класове и надграждащи обучения.

МАРИО НАКОВ

След като открих, че изкуството да подстригвам косата на човек в съответствие с модните тенденции и индивидуалните характеристики, ми носи удовлетворение, записах най-престижната академия за фризьори в България. Продължих обучението си, посещавайки още редица семинари и обучения, които ми дават самочувствие на професионалист и човек, който може да бъде полезен на своите клиенти с добър съвет за тяхната нова визия.

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.