Екип

Творчески директор / Фризьор

Ментор / Фризьор

Искрен Георгиев

Ментор / Фризьор

Севдалина Лимонова

Ментор

Вероника Маринова

Ментор

Артистичен директор 

Ментор

Пани митева

Ментор / Фризьор

Иванка Антева

Ментор

Мениджър 

Ментор / Фризьор

Георги Вълков

Ментор 

Незабравка Лазарова

Ментор

ДЕНИС ДИМИТРОВ

Здравейте, казвам се Денис Димитров и съм професионален фризьор с дългогодишен опит в индустрията. Започнах своята кариера през 2017 г., преминавайки обучения при водещи имена в българското и международното коафьорство. Работил съм в един от най-луксозните салони в България и в салон и академия “Пелучи” като фризьор, лектор и мотиватор. Днес съм творчески директор и съосновател на академия “Пелучи”, където се стремим да обучаваме нови таланти в професиите на красотата.

Аз съм автор на четири учебника по фризьорство и бръснарство и създател на собствен бранд козметика за брада, коса, лице и нокти. Моето мото е: “Тук си специален” – философия, която вграждаме във всяка наша услуга и обучение.

Академия “Пелучи” - Обучение и Кариера

Нашата академия е създадена с мисията да предоставя висококачествено обучение за салоните за красота, с цел повишаване на стандартите на предлаганите услуги и предоставяне на клиентите максимално изживяване на достъпна цена. Обучаваме кадри в следните професии:

Завършилите успешно нашите курсове имат възможност за реализация в нашата франчайз система или в луксозни салони за красота в България. Над 95% от нашите кадри намират успешна реализация в избраната от тях професия. Ние предоставяме най-достъпното и бързо приложимо обучение, което подготвя нашите ученици с необходимите знания и увереност да започнат веднага като специалисти в избраната от тях област.

Гордея се и съм щастлив от своята силна амбиция, която никога не се изчерпва. Благодарение на нея постигам безупречните резултати, към които винаги съм се стремял. Стремя се винаги да давам най-доброто от себе си, за да могат моите клиенти да почувстват, че получават най-доброто за тях. Когато те са щастливи, щастлив съм и аз!

Това е моят път и моята мисия – да създавам красота и да предавам знанията си на новите поколения професионалисти.

Професионални постижения и ангажименти

През годините съм натрупал значителен опит и признание в индустрията:

Философия и подход

Моят подход към фризьорството е изцяло ориентиран към клиента. Вярвам, че всяка прическа и стайлинг трябва да отразява индивидуалността и уникалността на човека. Именно затова се стремя към персонализиран подход, като същевременно следвам най-новите тенденции и техники в света на красотата.

Бъдещи проекти и цели

В момента работя по разширяване на моята козметична линия и откриване на нови обекти на академия “Пелучи” в страната и чужбина. Целта ми е да създадем мрежа от висококачествени салони и академии, които да предлагат най-доброто обучение и услуги в индустрията на красотата.

Ако искате да научите повече за нашите програми и услуги или да се включите в нашите курсове, не се колебайте да се свържете с нас. Очаквам с нетърпение да ви приветствам в света на красотата и стилът!

ПОЛЯ ПЕШЕВА

За мен работата като маникюрист, миглостилист, гримьор и микроблейдинг артист е възможност да развия творческите си заложби и дух в професионална кариера!
За да отговоря на очакванията, на своите клиенти, редовно актуализирам уменията си, посещавайки майсторски класове и надграждащи обучения.

МАРИО НАКОВ

След като открих, че изкуството да подстригвам косата на човек в съответствие с модните тенденции и индивидуалните характеристики, ми носи удовлетворение, записах най-престижната академия за фризьори в България. Продължих обучението си, посещавайки още редица семинари и обучения, които ми дават самочувствие на професионалист и човек, който може да бъде полезен на своите клиенти с добър съвет за тяхната нова визия.

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.