-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

История

History

За нас

Кои сме ние и как се роди и реализира идеята за салон Пелучи®? Всичко започва, когато Поля завършва своето образование като инженер химик. Като всеки млад и амбициозен човек тя опитва късмета си в търсенето на работа и реализация в любимата си специалност, в местните фирми, но начинанието й не се увенчава с успех. Но вместо това да я демотивира, Поля открива най – печелившият изход от създалата се ситуация. Решена е да се занимава с работа, даваща й възможността ежедневно да създава хиляди усмивки върху хорските лица, като сбъдва мечтата им да бъдат красиви! Детската страст на Поля е да рисува и тя решава да я съчетае с правенето на професионален маникюр. За целта през лятото на 2017 г. Поля се записва на курс по маникюр и педикюр, а след това продължава безспирното си обучение при най-добрите и известни преподаватели и художници в България. Не след дълго назрява и моментът, в който Поля трябва да се съсредоточи върху името на своята работилничка.
History
За целта й помага нейният партньор в живота – Денис, който измисля нейния псевдоним и името на салона – „Пелучи®“. Салонът отваря врати и в него започват своята професионална дейност един фризьор и един маникюрист. Денис се записва в най-престижната френска академия за фризьори към момента. Там изкарва девет месечно обучение, през които показва изключителен хъс и ентусиазъм. Забелязали и оценили това, преподавателите го назначават на работа във веригата си салони. Освен в салона на Академията, Денис се присъединява и към екипа на семейната работилничка Пелучи®. Прозрял, че услугите, които предлага са на високо професионално ниво, точно такова, от каквото хората имат нужда, Денис запалва страстта по фризьорството у негов приятел от детството – Марио, и му помага в развитието в тази професия.
History
Резултатът от това е, че местата за фризьор в салон „Пелучи®“ стават две и едно за маникюр. Двамата приятели – Денис и Марио започват да пътуват всеки ден по 150 км. Целта им е да трупат знания и умения, да повишават все повече и повече своята квалификация, качество на работа си, да усъвършенстват професионалните си знания и умения и да предлагат най – добрите услуги на клиентите си. Не след дълго салонът, в който Поля, Денис и Марио творят, става малък и те решават да го разширят като местата за фризьор стават 4, за маникюр – 3, за грим – 2 и за козметика – 1. Тримата решават, че освен да правят клиентите си красиви и щастливи, ще научат на своите професионални знания и умения, още жадни за знание и развитие в тази област хора. По този естествен начин се ражда идеята за школата „Пелучи®‘, в която Поля, Денис и Марио обучават все повече нови, способни специалисти – фризьори, маникюристи, гримьори и микроблейдинг артисти. Историята на салон и школа Пелучи® не е завършена и продължаваме да я пишем и до днес, заредени с неуморен хъс и ентусиазъм.
History
Екипът на Пелучи® продължава да расте и не след дълго към него се присъединяват още няколко изключително мотивирани и амбициозни млади специалисти. Асен е талантлив фризьор, който придобива солидни знания и умения в академия Пелучи®. Благодарение на своята целеустременост и интензивната подготовка, през която преминава, той израства до длъжността преподавател по бръснарство. Сръчността и бързината са присъщи за неговия стил на работа. Затова съвсем заслужено и за кратко време той успява да спечели обичта на всички клиенти, помагайки им да постигнат желаната визия за своята коса. Освен неговите неоспорими професионални качества, забележителни са лоялността и доверието в междуличностните отношения, които той проявява.
History
Васил също поставя началото на своя кариерен път като фризьор с обучението си в академията. Екипът и клиентите на Пелучи® споделят за него, че той работи с изключителен хъс и целеустременост и показва завидни майсторски умения. Освен че е изключително сръчен с ножиците, Васил е развил силни управленски качества, които заслужено го превръщат в сърцето на тийм лидерския състав на салон и академия Пелучи®. Пред него хоризонтът е безкраен и граници не съществуват, затова и той продължава да израства в своето кариерно поприще и да постига още по-високи резултати.
History
Вероника е свежо и изключително талантливо попълнение в екипа на салон Пелучи®. Доказателство за това е, че Рони умело съчетава професията на маникюрист, гримьор и миглостилист. Нейните сръчни ръце и голямото внимание, което проявява към детайлите, карат клиентите да се чувстват изключително специални, както в ежедневието, така и за техните важни поводи. Тя не само се грижи за безупречната визия на клиентите, но също така е и преподавател в академия Пелучи®. Вероника е много артистична дама и страхотен професионалист, който се превръща в посланик на марката Пелучи®, обучавайки хора от цяла България на ценни умения, които им помагат да открият и развият своето кариерно поприще.
History
Така постепенно работните места нарастват до впечатляващият брой от 35, включително и новите кадри, които работят и се обучават при нас. Поддържането на такъв голям екип е лесно, благодарение на тяхната сплотеност, отдаденост за реализирането на общата им кауза, а именно поддържат отличната репутация на марката “Пелучи®“, както и нейното успешно налагане на международния пазар. Целта е да покажем, че може да има достъпно качество на разумна цена, от което да се възползват всички хора. Всеки един специалист от семейството Пелучи®, изповядва мотото “Тук си специален”, защото марката Пелучи® е на всички – клиенти, служители и всички замесени в нейното изграждане и реализация. Заедно ще обединим общност от квалифицирани специалисти, които да разчитат един на друг. Историята на салон и академия Пелучи® не е завършена и продължаваме да я пишем и до днес, заредени с неуморен хъс и ентусиазъм. Включи се и ти в нашето семейство като франчайз партньор или кандидатствай за нашите свободни позиции!
Доверете ни се и ще се убедите сами!

Нашия салон "Пелучи®" преди и след

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.