-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Съвети за поддръжка на брада

Оформянето на вашата брада може да бъде ключът към постигането на перфектния външен вид, който подчертава вашата индивидуалност и стил. Точно както изборът на рамка за картина може да допълни и подчертае важността на произведението на изкуството, така и стила на брадата може да подчертае чертите на вашето лице.

Един от най-важните съвети е да оформите брадата си в съответствие с формата на лицето си. В зависимост от формата на вашето лице, съществуват различни стилове на брада, които могат да бъдат подбрани за да подчертаят вашата визия:

  • За кръгли лица: Издължената брада е идеалният избор, тъй като създава илюзията за дължина и помага да се избегне излишното подчертаване на кръглите черти.
  • За квадратни лица: За да се смекчат ъглите, предпочитаният стил е заострената брада. Това помага да се подчертае естествената хармония на лицето и да се намалят остри ъгли.
  • За овални лица: Овалните лица имат свобода да избират почти всеки стил на брада. Все пак, балансираната брада е отличен избор, който може да помогне за запазване на естествената хармония на лицето.

Изборът на правилния стил на брадата може да промени не само външния ви вид, но и да усъвършенства вашата обща визия и увереност. Разгледайте различните опции и смело изберете този, който най-добре подчертава вашата индивидуалност и стил.

Facebook
Email
LinkedIn

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.