Грижа за косата

Възстановяваща терапия + сешоар
Луксозна терапия, която възстановява увредената коса, намалява накъсването, заглажда и придава блясък на косата.

Боядисване с Koleston, 1бр.
Диагностика, избор и адаптация на цвят към индивидуалните особености на всеки клиент. Работим с професионални бои от гамата на Wella professionals. Посочените цени са за един брой продукт.

Боядисване с Alfa parf 1бр. 
Диагностика, избор и адаптация на цвят към индивидуалните особености на всеки клиент. Работим с професионални бои от гамата на Alfaparf. Посочените цени са за един брой продукт.

Балеаж / Кичури – 1/2 доза 1 доза
Посочените цени касаят количеството използван продукт, съответно за една доза. В цената не е включено матирането.

Стайлинг със сешоар 
Диагностика на косата, измиване с професионален шампоан и поставяне на подходяща грижа или маска, апликация на стилизиращи продукти и стайлинг със сешоар за красив финал.

Матиране 
Диагностика и избор на нюанс, промяна на изсветлял нюанс и връщане на блясъка. Посочените цени са за един брой продукт.

Дамско подстригване със стайлинг 
Диагностика на косата, измиване с професионален шампоан, поставяне на маска или грижа, подстригване и създаване на красива форма, стилизиращи продукти и адаптиран стайлинг със сешоар.

Отзиви от клиенти

За първи път ги посетих днес и съм много впечатлен от професионалното отношение и грижата, която полагат за всеки клиент! Препоръчвам ги горещо!
Мартин Узунов

Отзиви от клиенти

Най-свежия и Амбициозен екип, който съм срещал в последно време! Имах и възможността да се уча там , доволен съм от това което ми дадоха и дадох, определено ги препоръчвам! Просто са най-добрите в района.
Mimo Dewis

Отзиви от клиенти

Най накрая професионално отношение бърза реакция и точност а и много благодарности за компромиса които направи Рони. Обичам ви и пак ще ви посетя. Успех на хубавия екип само така и ще успеете!
Виолета Лилова

Отзиви от клиенти

Здравейте, ботевградчани! Аз не съм от града, но често го посещавам. Днес за 1-ви път се възползвах от услугите в салона и искам да споделя доброто впечатление, което хората там оставиха умен. Горещо препоръчвам!
Lucy Gashevska

Отзиви от клиенти

Страхотно обслужване и много добри професионалисти. Усмихнати и вежливи с клиентите си. Препоръчвам ги!
Мария Йорданова

Други услуги

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.