-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Маникюр, Педикюр и Ноктопластика

Pellucci

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КУРСА

Курсовете по маникюр и педикюр са подходящи както за начинаещи, които току-що ще се запознават със сферата на красотата, така и за напреднали, които искат да опреснят своите знания и да развият още повече своите умения.

Pellucci

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КУРСА

Курсовете по маникюр и педикюр са подходящи както за начинаещи, които току-що ще се запознават със сферата на красотата, така и за напреднали, които искат да опреснят своите знания и да развият още повече своите умения.

ПРОФЕСИЯ МАНИКЮРИСТ

Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието и науката. Включва солидна теоретична подготовка и много практика. Основната цел е да осигурим качествено обучение. Наред с добрата теоретична подготовка, в обучението се залага на много практическата работа под надзора на високо квалифицирани преподаватели. Акцентира се върху отношение към клиента, грижи и съвети към него и професионална етика.

ОБОРУДВАНЕ , МАТЕРИАЛИ И УЧЕБНА БАЗА ПО МАНИКЮР И ПЕДИКЮР.

Курсистите се обучават в реална работна среда в салони за маникюр и педикюр, съвременно оборудвани и подсигуряващи работно място за всеки курсист в реална обстановка – маникюрни маси за практични занимания и специално отделение за часовете по педикюр.
Учебният център осигурява работа с професионални продукти. Предоставя всички материали за провеждане на обучението, съобразени със съвременните тенденции

В природата на жената е да търси начини да изрази творческите си заложби.

Pellucci

ЗА КУРСА

УСЛОВИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

Обучението в курса обхваща теория и практика, като основни са практическите занятия поради естеството на професията. Всички учебните материали (учебни теми, лекции и теоретичен материал) са на електронен носител и се предават в УЕБ платформата на сайта на центъра, за която курсистите получават парола за достъп след записване в курса.

Обучавате се в реална работна среда, което е предимство и ви дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване Във всяка теоретична тема се прави връзка с практическите процедурите и манипулации;  Придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като успешен маникюрист-педикюрист; Индивидуално отношение към всеки курсист спрямо неговите възможности и време; Всяка тема разкрива връзката между теорията и практиката; Практическите занимания се провеждат с професионални апарати, инструменти и продукти. Обученията се провеждат в  групи, което осигурява възможност на всеки учащ да работи самостоятелно по всички изучавани практически теми. По време на курса се предлага възможността за обучение върху реални модели. Осигурява всички необходими консумативи и материали, като не се налага допълнително заплащане за такива.

ДИПЛОМА ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ

След завършване на обучение за цяла професия “Маникюрист-педикюрист” издаваме Държавно Свидетелство за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – маникюрист във всички салони за красота и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.
Държавно Свидетелство за професионално обучение, Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес, като МАНИКЮРИСТ на свободна практика.
Вашето портфолио ще бъде допълнено от:
Сертификат на английски език Сертификат на български език
Продължителност на обучението: 660 учебни часа
Часовете могат да се вземат в рамките на 8 месеца.
Място на обучение: Салон за красота „Пелучи“
гр. София кв. Лозенец, ул. Якубица 25

 гр.Ботевград бул. 3-ти март 85 

Можем да съдействаме с преференциални цени за хотел за гр. Ботевград
Преподавател: Поля Пешева, Вероника Маринова, Георги Вълков
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична
Документ: Свидетелство за професионална квалификация + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение
Цена на обучението: 3200 лв
Начин на плащане: по банков път
Старт: по запитване – Пол: Унисекс

Документите за професионална квалификация и сертификати Дълголетие® се издават от ЦПО към „АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ“ ЕООД с лиценз № 2018121455 / 05.11.2018г от НАПОО, към Министерство на образованието и науката. Виж повече на www.dalgoletiebg.com

Pellucci

Преподаватели

Вероника Маринова

Отзиви от клиенти

За първи път ги посетих днес и съм много впечатлен от професионалното отношение и грижата, която полагат за всеки клиент! Препоръчвам ги горещо!
Мартин Узунов

Отзиви от клиенти

Най-свежия и Амбициозен екип, който съм срещал в последно време! Имах и възможността да се уча там , доволен съм от това което ми дадоха и дадох, определено ги препоръчвам! Просто са най-добрите в района.
Mimo Dewis

Отзиви от клиенти

Най накрая професионално отношение бърза реакция и точност а и много благодарности за компромиса които направи Рони. Обичам ви и пак ще ви посетя. Успех на хубавия екип само така и ще успеете!
Виолета Лилова

Отзиви от клиенти

Здравейте, ботевградчани! Аз не съм от града, но често го посещавам. Днес за 1-ви път се възползвах от услугите в салона и искам да споделя доброто впечатление, което хората там оставиха умен. Горещо препоръчвам!
Lucy Gashevska

Отзиви от клиенти

Страхотно обслужване и много добри професионалисти. Усмихнати и вежливи с клиентите си. Препоръчвам ги!
Мария Йорданова

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.