-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Курс по Микроблейдинг

Pellucci

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КУРСА

Това Обучение е подходящо за всички ,които желаят допълнителни умения и квалификация в стегнат формат и кратък период от време. Програмата за обучение ще ви позволи да научите професията в оптимални условия, да работите уверено, професионално и ще бъде отправна точка за вашето професионално израстване.

Курсът е индивидуален. Практическата част от курса се провежда както на изкуствена кожа, така и на модели!
Курсовете са предназначен за тези, които решат да станат майстор на перманентения грим. След приключване на обучението ще можете самостоятелно да извършвате процедурите по микроблейдинг н вежди

В предлаганите програми на обучение има и в допълнение техника на сянка на ръчно татуиране. Този тип пигментация ви позволява да създадете ефекта на сенки, засенчване, молив. По време на обученито ще се запознаете с основната и важна теория и ще практикувате първо върху изкуствена кожа, а след това и на жив модел. Курсистите работят с писалка за манипулация, пигмент, игла и ръчна метод.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ

Pellucci

ЗА КУРСА

УСЛОВИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

Обучението в курса обхваща теория и практика, като основни са практическите занятия поради естеството на професията. Всички учебните материали (учебни теми, лекции и теоретичен материал) са на електронен носител и се предават в УЕБ платформата на сайта на центъра, за която курсистите получават парола за достъп след записване в курса.

Предимствата, които ще ви даде този курс:

Веднага след завършване на програмата ще можете да започнете работа с клиенти, благодарение на опита на работа с модели в курсове.
В Академия за професионални обучения Дълголетие подхождаме индивидуално към всеки курсист, така че можете да изберете най-удобното време за обучение.
След като успешно завършите курсовете, ще можете да практикувате.
По време на обучението всички материали са включени в цената на обучението. Използват се материали от водещи производители.

Условия на курса
Възможности за консултация 3 месеца след завършване на обучението.
Изискване към курсистите: Да подсигурят модели за втория, практически ден от обучението.
След курса препоръчваме на участниците да направят още поне 5 модела вкъщи, като ни изпратят снимки с резултатите. След това те ще бъдат прегледани от нас и Вас, и при нужда поправени до достигане на 100% задоволство от вашата работа.
Вашата работа е отражение на вашият професионализъм!
Можете да запазите своето място с депозит от 20% от цената на обучението.

Приложение
Веднага след завършване на програмата ще можете да започнете работа с клиенти, благодарение на опита на работа с модели в курсове.
Запознавайки се с всички съвременни технологии, можете сериозно да се конкурирате с други специалисти и да разширите клиентската си база.
Тъй като преподавателите имат богат опит, ще ви запознаят с всички изненади и необичайни ситуации, които могат да възникнат по време на работа, така че ще сте готови за тях.

ДИПЛОМА ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ

След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за професионална квалификация, официално признато Министерство на образованието и културата. Държавно Удостоверение за професионално обучение, което Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес на свободна практика.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:
Сертификат на английски език Сертификат на български език
Продължителност на обучението: 3 дни
Място на обучение: гр. Ботевград бул. 3-ти март 85 (до офис на Спиди), Салон за красота „Пелучи“
Можем да съдействаме с преференциални цени за хотел
Преподавател: Поля Пешева
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична присъствена и дистанционна
Документ: Удостоверение за професионална квалификация + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение
Цена на обучението: 1500 лв
Начин на плащане: в брой/ по банка
Старт: по запитване

Документите за професионална квалификация и сертификати Дълголетие® се издават от ЦПО към „АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ“ ЕООД с лиценз № 2018121455 / 05.11.2018г от НАПОО, към Министерство на образованието и науката. Виж повече на www.dalgoletiebg.com

Pellucci

Преподавател

Отзиви от клиенти

За първи път ги посетих днес и съм много впечатлен от професионалното отношение и грижата, която полагат за всеки клиент! Препоръчвам ги горещо!
Мартин Узунов

Отзиви от клиенти

Най-свежия и Амбициозен екип, който съм срещал в последно време! Имах и възможността да се уча там , доволен съм от това което ми дадоха и дадох, определено ги препоръчвам! Просто са най-добрите в района.
Mimo Dewis

Отзиви от клиенти

Най накрая професионално отношение бърза реакция и точност а и много благодарности за компромиса които направи Рони. Обичам ви и пак ще ви посетя. Успех на хубавия екип само така и ще успеете!
Виолета Лилова

Отзиви от клиенти

Здравейте, ботевградчани! Аз не съм от града, но често го посещавам. Днес за 1-ви път се възползвах от услугите в салона и искам да споделя доброто впечатление, което хората там оставиха умен. Горещо препоръчвам!
Lucy Gashevska

Отзиви от клиенти

Страхотно обслужване и много добри професионалисти. Усмихнати и вежливи с клиентите си. Препоръчвам ги!
Мария Йорданова

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.