-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Курс по миглопластика-косъм по косъм

Pellucci

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ КУРС:

Курсът по Миглопластика е подходящ както за начинаещи, така и за козметици, които искат да надградят знанията си; Курсовете са подходящи за курсисти, които разполагат с ограничено време или пътуват от чужбина, понеже са по кратки като продължителност от останалите; Преподавателката дава възможност на своите курсисти, за взнимане на допълнителни часове по практика; В обучението, основно се набляга върху практическите знания на курсиста, за тази цел курсистите се упражняват върху реални модели; Обученията са в групи, като всеки курсист получава внимание от страна на висококвалифициран преподавател; Подготвя кандидатите на необходимото ниво за работа в салон веднага след курса; Всички необходими материали са включени в таксата за обучение;

Pellucci

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ КУРС:

Курсът по Миглопластика е подходящ както за начинаещи, така и за козметици, които искат да надградят знанията си;
Курсовете са подходящи за курсисти, които разполагат с ограничено време или пътуват от чужбина, понеже са по кратки като продължителност от останалите;
Преподавателката дава възможност на своите курсисти, за взнимане на допълнителни часове по практика;
В обучението, основно се набляга върху практическите знания на курсиста, за тази цел курсистите се упражняват върху реални модели;
Обученията са в групи, като всеки курсист получава внимание от страна на висококвалифициран преподавател;
Подготвя кандидатите на необходимото ниво за работа в салон веднага след курса;
Всички необходими материали са включени в таксата за обучение;

ПРИЛОЖЕНИЕ

Миглопластиката може да се предлага като услуга от курсисти, завършили курса със собствени салони за красота или да работят за работодател като стилисти на мигли.
След края на обучението по Миглопластика, всеки курсист е напълно подготвен да работи свободно.
Курсът по Миглопластика е изцяло насочен и съсредоточен върху практическите знания на курсиста, като целта е да се овладеят професионалните компетенции и придобиването на умения за извършване на качествени процедури.
Курсът дава перспектива за реализация!

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ

Първи ден – лекции с основна информация. Оборудване и продукти. Хигиенни стандарти. Безопасна и здравословна работа. Техника на работа и процедурата стъпка по стъпка. Практика на курсистите върху глава или върху гъба.

Втори ден- лекции на тема ,,Определяне на подходяща дължина, плътност и извивка на екстеншъните, според формата на окото‘‘. Съвети за поддръжка след процедурата. Насоки за това как курсистите да заснемат работата си. Демонстрация от преподавател върху жив модел. Първа отработка на курсистите върху жив модел. Следи се за количество лепило, хубава изолация на миглите на долен клепач и посока на екстеншъните.

Трети ден – лекции на тема ,,Начини за премахване на екстеншъните“. Демонстрация от преподавател върху жив модел(за премахване). Втора отработка на курсистите върху жив модел. Следи се за симетрия на двете очи; Посока на миглите; дали курсиста умее да определи кой стил отива на конкретната форма око и миглите да не са рошави.

Четвърти ден – Обзорна лекция на целия материал. Трета отработка на курсистите върху жив модел. Следи се за отстояние на екстеншъна от клепача, количество лепило и посока на миглите.

Пети ден – Изпит по теория и практика.

Pellucci

ЗА КУРСА

УСЛОВИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

Курсиста сам трябва да реши, какво обучение би искал да премине.
Курсиста сам трябва да реши, какъв документ би искал да получи след края на своят курс.
За да се включи кандидат курсиста в обучение по Миглопластика, с Държавна дилома-Удостоверение за професионална квалификация, е нужно да има най-малко 16 г. и завършен минимум 10 клас.
Курсиста трябва да обсъди със своят преподавател желаните от него дати за обучение.
Кандидат курсиста трябва преди записване в курс по Миглопластика да подготви следните документи:

  • Копие на диплома за завършено последно образование (Средно или Висше образование)
  • Медицинска бележка, заверена от лекар, с която да се удостовери, че „Курсът по Миглопластика не е противопоказен на лицето“
  • 4 бр. снимки паспортен формат

ДОКУМЕНТ ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ С ФИРМЕН СЕРТИФИКАТ

След завършване на обучение по „Миглопластка“, част от професия Козметик, с Фирмен Сертификат ние издаваме:

  • Сертификат на анлийски език.
  • Сертификат на български език.

❗️Удостоверението е официално признат документ от Министерство на образованието и науката и важи в България и Европейския съюз. За да работите като специалист в областта, трябва да притежавате такава официална диплома. Държавното Удостоверение за професионално обучение, Ви дава законното правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес на свободна практика. Документът е по образец на Министерство на образованието и науката.
?? Допълнително, като приложение към Държавната диплома, може да бъде издаден ?? Европаспорт, документ за практикуване на професията в чужбина.

❗️Сертификата е фирмен документ, той не държавно признат и няма официална стойност.

❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
* Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.

Място на обучение: Салон за красота „Пелучи“ гр.Ботевград бул. 3-ти март 85 
Продължителност: 5 дни + бонус 19 работни дни (при желание на курсиста)
Преподавател: Поля Пешева, Вероника Маринова
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична в дистанционна платформ
Документ: Удостоверение за професионално обучение + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение
Цена на обучението: 1500 лв
Начин на плащане: в брой/ по банка
Старт: по запитване

Документите за професионална квалификация и сертификати Дълголетие® се издават от ЦПО към „АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ“ ЕООД с лиценз № 2018121455 / 05.11.2018г от НАПОО, към Министерство на образованието и науката. Виж повече на www.dalgoletiebg.com

Pellucci

Преподавател

Отзиви от клиенти

За първи път ги посетих днес и съм много впечатлен от професионалното отношение и грижата, която полагат за всеки клиент! Препоръчвам ги горещо!
Мартин Узунов

Отзиви от клиенти

Най-свежия и Амбициозен екип, който съм срещал в последно време! Имах и възможността да се уча там , доволен съм от това което ми дадоха и дадох, определено ги препоръчвам! Просто са най-добрите в района.
Mimo Dewis

Отзиви от клиенти

Най накрая професионално отношение бърза реакция и точност а и много благодарности за компромиса които направи Рони. Обичам ви и пак ще ви посетя. Успех на хубавия екип само така и ще успеете!
Виолета Лилова

Отзиви от клиенти

Здравейте, ботевградчани! Аз не съм от града, но често го посещавам. Днес за 1-ви път се възползвах от услугите в салона и искам да споделя доброто впечатление, което хората там оставиха умен. Горещо препоръчвам!
Lucy Gashevska

Отзиви от клиенти

Страхотно обслужване и много добри професионалисти. Усмихнати и вежливи с клиентите си. Препоръчвам ги!
Мария Йорданова

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.