-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Фризьорство – основен Курс

Pellucci

УСЛОВИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСА

Обучението се провежда в реална работна среда с много практика и в малки групи. Преподавателят подхожда индивидуално към всеки курсист, за да може да се усвоят всички техники във фризьорството. Обучението за Фризьори е за начинаещи и включва подготовка по теория и практика. По време на курса се предлага възможността за обучение върху реални модели. Работим с всеки по отделно, докато ученикът не го разбере и може да го прави без никакво колебание. Целта на тази повтаряемост e да усвоите и получите всички нужни знания и умения, за да може да работите без никакво притеснение веднага щом завършите.

Pellucci

УСЛОВИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСА

Обучението се провежда в реална работна среда с много практика и в групи. Преподавателят подхожда индивидуално към всеки курсист, за да може да се усвоят всички техники във фризьорството. Обучението за Фризьори е за начинаещи и включва подготовка по теория и практика. По време на курса се предлага възможността за обучение върху реални модели. Работим с всеки по отделно, докато ученикът не го разбере и може да го прави без никакво колебание. Целта на тази повтаряемост e да усвоите и получите всички нужни знания и умения, за да може да работите без никакво притеснение веднага щом завършите.

Pellucci

Какво ще получите от този курс

Държавна диплома – Свидетелство за професионална квалификация от НАПОО !
Всички теоритични и практически знания, които са ви нужни, за да започнете да практикувате свободно.
Осигуряват се всички материали и оборудване, необходими за обучението.

Какво обхваща

Курсът по Фризьорство дава базови знания за практикуване на професията. Обръща се внимание на всеки курсист по отделно, за да може да се усвоят всички нужни знания и умения. За нас е важно след курса да работите без притеснения и с увереност. Това е основата, която трябва да придобиете, за да се превърнете в един успешен професионален фризьор!

Обучението по Фризьорство обхваща всички нужни теоретични знания. Те са основата, която му позволява да продължи обучението си с практически знания. Набляга се на практиката, защото по този начин курсиста може да види нагледно цялостният процес на работа и по лесно да усвои всички знания и техники във фризьоството. А именно:

Мъжки и дамски подстригвания.

Обезцветяване на косата.

Боядисване на коса.

Дневни и вечерни прически.

Цялостно или частично текстуриране на косата.

И други.

Продължителност на обучението: 660 учебни часа
Часовете могат да се вземат в рамките на 8 месеца.

Място на обучение: гр.Ботевград бул. 3-ти март 85, гр. 

София кв. Лозенец, ул Якубица 25
 Салон за красота „Пелучи“
Можем да съдействаме с преференциални цени за хотел за гр. Ботевград

Преподавател: Марио Наков, Асен Къдрев, Денис Димитров, Панка Митева, Васил Илиев, Георги Вълков

Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична

Документ: Свидетелство за професионална квалификация + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение

Цена на обучението: 3300 лв.
Начин на плащане: по банков път
Старт: След попълване на документите и заплащане на цялата сума, стартира обучението

Pellucci

ПРОГРАМА НА КУРСА

Документите за професионална квалификация и сертификати Дълголетие® се издават от ЦПО към „АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ“ ЕООД с лиценз № 2018121455 / 05.11.2018г от НАПОО, към Министерство на образованието и науката. Виж повече на www.dalgoletiebg.com

Pellucci

Преподаватели

Марио Наков

Фризьор

АСЕН КЪДРЕВ

Фризьор

ДЕНИС ДИМИТРОВ

Фризьор

Пани Митева

Фризьор

Георги Вълков

Фризьор / Маникюрист

Васил Илиев

Фризьор

Отзиви от клиенти

За първи път ги посетих днес и съм много впечатлен от професионалното отношение и грижата, която полагат за всеки клиент! Препоръчвам ги горещо!
Мартин Узунов

Отзиви от клиенти

Най-свежия и Амбициозен екип, който съм срещал в последно време! Имах и възможността да се уча там , доволен съм от това което ми дадоха и дадох, определено ги препоръчвам! Просто са най-добрите в района.
Mimo Dewis

Отзиви от клиенти

Най накрая професионално отношение бърза реакция и точност а и много благодарности за компромиса които направи Рони. Обичам ви и пак ще ви посетя. Успех на хубавия екип само така и ще успеете!
Виолета Лилова

Отзиви от клиенти

Здравейте, ботевградчани! Аз не съм от града, но често го посещавам. Днес за 1-ви път се възползвах от услугите в салона и искам да споделя доброто впечатление, което хората там оставиха умен. Горещо препоръчвам!
Lucy Gashevska

Отзиви от клиенти

Страхотно обслужване и много добри професионалисти. Усмихнати и вежливи с клиентите си. Препоръчвам ги!
Мария Йорданова

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.