Курс по маникюр и педикюр

Pellucci

КУРС ЗА МАНИКЮРИСТИ

Добре дошли в Академия Пелучи®– вашето място за професионално обучение и кариерно развитие в областта на маникюра! Ние сме тук, за да ви предложим вълнуващ курс за маникюристи с гъвкав график, който да отговаря на вашите нужди и обстоятелства.

Държавна Диплома за маникюрист: С нас можете да бъдете сигурни, че получавате качествено образование, което ви дава възможност да участвате в изпит за държавна диплома. Сертифицираните ни програми гарантират, че ще получите признати квалификации в областта на маникюра.

Практически Обучения и Отлична Среда на Обучение: Предлаганите курсове за маникюристи включват обширни практически обучения, осигуряващи ви възможността да развиете уменията и техниките си в реални условия. В Академия Пелучи® създаваме уютна и стимулираща образователна среда, където може да се чувствате уверени и вдъхновени.

Дистанционно Онлайн Обучение по Теория: Разбираме, че вашето време е ценно. Затова предлагаме и възможност за дистанционно онлайн обучение по теория, което ви позволява да учите удобно от вкъщи или откъдето и да е удобно за вас.

Преподаватели: Нашите преподаватели са внимателно подбирани и отговарят на определени стандарти и изисквания, за да ви осигурят висококачествено обучение.

Не се колебайте да започнете своята професионална маникюрна кариера с нас! В Академия Пелучи® вярваме в вашите възможности и сме тук, за да ви помогнем да ги реализирате. Вижте цените на курсове за маникюр и се запишете сега, за да започнете вашето пътешествие към успешна и удовлетворителна кариера в областта на маникюра!

Pellucci

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КУРСА

Курсовете по маникюр и педикюр са подходящи както за начинаещи, които току-що ще се запознават със сферата на красотата, така и за напреднали, които искат да опреснят своите знания и да развият още повече своите умения.

ПРОФЕСИЯ МАНИКЮРИСТ

Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието и науката. Включва солидна теоретична подготовка и много практика. Основната цел на Дълголетие е да осигури качествено обучение. Наред с добрата теоретична подготовка, в обучението се залага на много практическата работа под надзора на високо квалифицирани преподаватели. Акцентира се върху отношение към клиента, грижи и съвети към него, професионална етика и предприемачеството.

ОБОРУДВАНЕ , МАТЕРИАЛИ И УЧЕБНА БАЗА ПО МАНИКЮР И ПЕДИКЮР.

Курсистите се обучават в реална работна среда в салони за маникюр и педикюр, съвременно оборудвани и подсигуряващи работно място за всеки курсист в реална обстановка – маникюрни маси за практични занимания и специално отделение за часовете по педикюр. Учебният център осигурява работа с професионални продукти. Предоставя всички материали и инструменти за провеждане на обучението, съобразени със съвременните тенденции.

В природата на жената е да търси начини да изрази творческите си заложби.

Pellucci

ЗА КУРСА

УСЛОВИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

 Нашият курс по маникюр включва практически уроци по маникюр в реална работна среда – в уютен салон за маникюр, където ще развивате своите умения, работейки с клиенти и усъвършенствайки техниките си.

Освен това, предлагаме и онлайн курс за маникюр за теоретичната част на обучението. Така можете да учите удобно от вашия дом, когато и където искате. Независимо дали търсите практически опит в реален салон или искате да усвоите теоретичните основи на маникюра, ние сме тук, за да ви подкрепим във вашия професионален път.

По време на курс за маникюристи се предлага възможността за обучение върху реални модели. Осигуряват се всички необходими консумативи и материали за курса, като курсита си закупува персонални инструменти за работа.

РЕАЛНИ УМЕНИЯ ЗА ПРАКТИКУВАНЕ НА ПРОФЕСИЯТА МАНИКЮРИСТ-ПЕДИКЮРИСТ

Едно от най-големите предимства на курсовете е вниманието, което се отделя на практиката и реалното усвояване на всички техники и знания, преподавани в часовете по теория. По-голямата част от предлаганите курсове маникюр в Пелучи е практическа, което гарантира, че след като завършите, освен диплома за маникюрист, ще имате практически умения и увереност да започнете да работите веднага с клиенти, без притеснения.

Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели.

Гъвкавост в учебните часове – часовете са съобразени със свободното време на курсистите.

Обучението се провежда в реална работна среда , а практическите занимания се провеждат с професионална техника, инструменти и продукти.

Обучението се провежда в малки групи от двама до трима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас.

Придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като успешен маникюрист.

Осигуряват се всички необходими консумативи и материали за курса по маникюр, като не се налага допълнително заплащане за такива.

РАБОТА

 1. Предлаганият курс за маникюристки се провежда от преподаватели практикуващи и имащи завидна клиентела. Предимството на това е, че усвоявате и най-малките тънкости и новости в света на ноктопластиката, маникюра и педикюра.
 2. Курс по маникюр е съвкупност от много техники, тънкости, които могат да ви бъдат предоставени само от действащи професионалисти, работещи активно с клиенти.
 3. При нас ще се научите на качествено и модерно изработване на маникюр, педикюр, декорации.
 4. Нашето най-голямо предимство през годините е честността и уважение и индивидуалния подход.

ЗАБЕЛЕЖКИ

 1.  Курсовете се провеждат индивидуално или в групи в учебните бази на Обучителния център.
 2.  Практикува се върху реални модели. Ние също съдействаме при набирането на модели.
 3.  Необходимо е предварително записване.
 4.  Има възможност таксата за курса да се заплати на две вноски.
 5. Потенциална възможност за работа в салоните на Дълголетие или други престижни салони.
 6. Обучението се провежда с много нагледни материали, актуална информация, следят се новите тенденции в сферата и много и разнообразна практика върху реални модели.
 7. Минимална възрастова граница – 16 години. Максимална – НЯМА.

ДИПЛОМА ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ

След завършване на обучение за цяла професия “Маникюрист-педикюрист” издаваме Държавно Свидетелство за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – маникюрист във всички салони за красота и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз. Държавно Свидетелство за професионално обучение, Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес като МАНИКЮРИСТ на свободна практика.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:
Сертификат на английски език Сертификат на български език
Продължителност на обучението: 200 часа
Часовете могат да се вземат в рамките на 1 календарна година
Място на обучение: Салон за красота „Пелучи“? гр.Ботевград бул. 3-ти март 85
Можем да съдействаме с преференциални цени за хотел
Преподавател: Поля Пешева
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична
Документ: Удостоверение за професионално обучение
При желание от страна на курсиста можем да изготвим  Европас приложение към дипломата,което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС
Цена на обучението: 800 лв
Начин на плащане: по банков път
Старт: по запитване 0899 982 561 / 0894 822 441

Документите за професионална квалификация и сертификати Дълголетие® се издават от ЦПО към „АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ“ ЕООД с лиценз № 2018121455 / 05.11.2018г от НАПОО, към Министерство на образованието и науката. Виж повече на www.dalgoletiebg.com

Pellucci

Преподаватели

Вероника Маринова

Георги Вълков

Незабравка Лазарова

Севдалина Лимонова

Отзиви от клиенти

За първи път ги посетих днес и съм много впечатлен от професионалното отношение и грижата, която полагат за всеки клиент! Препоръчвам ги горещо!
Мартин Узунов

Отзиви от клиенти

Най-свежия и Амбициозен екип, който съм срещал в последно време! Имах и възможността да се уча там , доволен съм от това което ми дадоха и дадох, определено ги препоръчвам! Просто са най-добрите в района.
Mimo Dewis

Отзиви от клиенти

Най накрая професионално отношение бърза реакция и точност а и много благодарности за компромиса които направи Рони. Обичам ви и пак ще ви посетя. Успех на хубавия екип само така и ще успеете!
Виолета Лилова

Отзиви от клиенти

Здравейте, ботевградчани! Аз не съм от града, но често го посещавам. Днес за 1-ви път се възползвах от услугите в салона и искам да споделя доброто впечатление, което хората там оставиха умен. Горещо препоръчвам!
Lucy Gashevska

Отзиви от клиенти

Страхотно обслужване и много добри професионалисти. Усмихнати и вежливи с клиентите си. Препоръчвам ги!
Мария Йорданова

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.