-35% на всички услуги при първо посещение на нов клиент!

Курс по маникюр и педикюр

Pellucci

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КУРСА

Курсовете по маникюр и педикюр са подходящи както за начинаещи, които току-що ще се запознават със сферата на красотата, така и за напреднали, които искат да опреснят своите знания и да развият още повече своите умения.

Pellucci

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КУРСА

Курсовете по маникюр и педикюр са подходящи както за начинаещи, които току-що ще се запознават със сферата на красотата, така и за напреднали, които искат да опреснят своите знания и да развият още повече своите умения.

ПРОФЕСИЯ МАНИКЮРИСТ

Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието и науката. Включва солидна теоретична подготовка и много практика. Основната цел на Дълголетие е да осигури качествено обучение. Наред с добрата теоретична подготовка, в обучението се залага на много практическата работа под надзора на високо квалифицирани преподаватели. Акцентира се върху отношение към клиента, грижи и съвети към него, професионална етика и предприемачеството.

ОБОРУДВАНЕ , МАТЕРИАЛИ И УЧЕБНА БАЗА ПО МАНИКЮР И ПЕДИКЮР.

Курсистите се обучават в реална работна среда в салони за маникюр и педикюр, съвременно оборудвани и подсигуряващи работно място за всеки курсист в реална обстановка – маникюрни маси за практични занимания и специално отделение за часовете по педикюр. Учебният център осигурява работа с професионални продукти. Предоставя всички материали и инструменти за провеждане на обучението, съобразени със съвременните тенденции.

В природата на жената е да търси начини да изрази творческите си заложби.

Pellucci

ЗА КУРСА

УСЛОВИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

Обучението в курса обхваща теория и практика, като основни са практическите занятия поради естеството на професията. Всички учебните материали (учебни теми, лекции и теоретичен материал) са на електронен носител и се предават в УЕБ платформата на сайта на центъра, за която курсистите получават парола за достъп след записване в курса.

Обучавате се в реална работна среда, което е предимство и ви дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване Във всяка теоретична тема се прави връзка с практическите процедурите и манипулации; За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт. Придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като успешен маникюрист-педикюрист; Индивидуално отношение към всеки курсист спрямо неговите възможности и време; Всяка тема разкрива връзката между теорията и практиката; Практическите занимания се провеждат с професионални апарати, инструменти и продукти. Обученията се провеждат в малки групи, което осигурява възможност на всеки учащ да работи самостоятелно по всички изучавани практически теми. По време на курса се предлага възможността за обучение върху реални модели. Осигурява всички необходими консумативи и материали, като не се налага допълнително заплащане за такива.

ДИПЛОМА ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ

След завършване на обучение за цяла професия “Маникюрист-педикюрист” издаваме Държавно Свидетелство за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – маникюрист във всички салони за красота и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз. Държавно Свидетелство за професионално обучение, Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес като МАНИКЮРИСТ на свободна практика.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:
Сертификат на английски език Сертификат на български език
Продължителност на обучението: 200 часа
Часовете могат да се вземат в рамките на 1 календарна година
Място на обучение: Салон за красота „Пелучи“? гр.Ботевград бул. 3-ти март 85
Можем да съдействаме с преференциални цени за хотел
Преподавател: Поля Пешева
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична
Документ: Удостоверение за професионално обучение
Цена на обучението: 800 лв
Начин на плащане: по банков път
Старт: по запитване

Документите за професионална квалификация и сертификати Дълголетие® се издават от ЦПО към „АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ“ ЕООД с лиценз № 2018121455 / 05.11.2018г от НАПОО, към Министерство на образованието и науката. Виж повече на www.dalgoletiebg.com

Pellucci

Преподаватели

Вероника Маринова

Отзиви от клиенти

За първи път ги посетих днес и съм много впечатлен от професионалното отношение и грижата, която полагат за всеки клиент! Препоръчвам ги горещо!
Мартин Узунов

Отзиви от клиенти

Най-свежия и Амбициозен екип, който съм срещал в последно време! Имах и възможността да се уча там , доволен съм от това което ми дадоха и дадох, определено ги препоръчвам! Просто са най-добрите в района.
Mimo Dewis

Отзиви от клиенти

Най накрая професионално отношение бърза реакция и точност а и много благодарности за компромиса които направи Рони. Обичам ви и пак ще ви посетя. Успех на хубавия екип само така и ще успеете!
Виолета Лилова

Отзиви от клиенти

Здравейте, ботевградчани! Аз не съм от града, но често го посещавам. Днес за 1-ви път се възползвах от услугите в салона и искам да споделя доброто впечатление, което хората там оставиха умен. Горещо препоръчвам!
Lucy Gashevska

Отзиви от клиенти

Страхотно обслужване и много добри професионалисти. Усмихнати и вежливи с клиентите си. Препоръчвам ги!
Мария Йорданова

Не пропускай месечните ни предложения!

Абонирай се за бюлетина, за да получаваш първи актуалните ни предложения.